Voorgerechten

- Terrine van gerookte zalm, paling en heilbot met limoen-dilledressing, € 10,50
- Trio van zalmmousse, Hollandse garnalen en een scampi met cocktailsaus, € 10,50
- Gebraden kalfsfilet met truffelsaus en een kroketje van bospaddestoelen, € 9,85 
- Tompoes van huisgerookte eendenborst en eendenleverpaté met frambozendressing, € 10,50
- Portobello gevuld met bolognese gehakt gegratineerd met mozzarella, € 9,85
- Salade van zongedroogde tomaatjes met parmaham en een loempia'tje van brie
  en walnoten mosterddressing, € 9,85
- Dun gesneden rauwe ossenhaas met pijnboompitten, spekjes en parmezaanse kaas met  
   ketjap-mosterdsaus, € 10,50  

Soepen

- Groene aspergesoep, € 5,10
- Oosterse kippenbouillon met scampi's en groente, € 5,10
- Romige mosterdsoep, € 5,10

Bekijk ook:
Hoofdgerechten
Nagerechten